skip to Main Content
Wij Hebben Niet Voor Niets 2 Oren En Maar 1 Mond!

Wij hebben niet voor niets 2 oren en maar 1 mond!

Wij hebben 2 oren en gelukkig maar 1 mond! En dat is niet voor niets. We zouden soms beter kunnen opletten als wij luisteren maar wij zouden nog beter moeten opletten als wij praten!! Dat zou ons veel ongeluk en verdriet besparen.

Wat zou je aan mij willen vertellen? Vandaag kreeg ik van een imago stylist (als zij mij toestemming geeft, vermeld ik haar naam) de tip om een nieuwsbrief op mijn site toe te voegen. Misschien heb ik haar teveel gezegd maar ik heb in ieder geval geluisterd want er is een nieuwsbrief. Meld je dus vandaag nog aan voor de nieuwsbrief op mijn website. 

(Inmiddels heb ik een nieuwe site en ik heb mijn blogs toegevoegd maar optie “nieuwsbrief” is nog in de maak) 

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top