skip to Main Content

Welkom bij SQ Bewust

Je bent niet voor niets op deze site terecht gekomen tenzij je eerder van SQ bewust hebt gehoord en je nu uit nieuwsgierigheid de website bezoekt. SQ bewust laat je ervaren hoe je spirituele intelligentie kunt toepassen in je dagelijkse leven d.m.v. hypnose, cursussen & workshops en of coaching & counseling. Heb je ergens last van, ben je op zoek naar een antwoord op jouw vraagstuk of een oplossing voor jouw probleem, leer dan te vertrouwen op je eigen SQ die op bewust of onbewust niveau oplossingen biedt.

Spirit is afgeleid van Latijn: spirare= adem. En met SQ bedoel ik “Waar adem je voor? Waar leef je voor? Waarom doe je de dingen die je doet?” Spirit betekent ook geest, geestkracht, vuur. En dan bedoel ik ook weer “wat is het vuurtje wat in je brandt, waar ga je voor”.  De term spiritualiteit roept heel veel verschillende dingen op. Voor de een is dit zweverig, de ander denkt aan paranormaal of aan de kerk en jij hebt er vast ook gedachtes bij.

SQ is je geweten en heb je nodig om inzicht te krijgen wie je bent en wat de dingen voor je betekenen. Spirituele intelligentie is de intelligentie van de ziel. Loop je (on)bewust tegen problemen aan, heb je een (onverklaarbare) klacht waar je vanaf wil, mis je de zin van het leven of heb je juist heel veel zin in het leven maar heb je hulp bij het duidelijk maken en bereiken van je doelen, bel 0252 – 70 25 50 of mail mij, Diana Vergouwen-Koenekoop, voor een afspraak.

SQ Bewust helpt je bij het oplossen van levensvragen en bij het aanpakken van problemen op (on)bewust niveau.

Back To Top