skip to Main Content
Aliassen, Twitter Namen Waar Sta Jij Voor?

Aliassen, Twitter namen waar sta jij voor?

Het valt mij op dat er soms hele bijzondere Twitter namen, aliassen of e-mail adressen worden gebruikt. Zo kwam ik in contact met iemand die in zijn alias/ naam De Witte Duif had staan. Dat sloeg op zijn achternaam maar ook omdat hij voor zijn werk uitgezonden werd om weer vrede en nieuwe hoop te brengen. Maar zo kreeg ik ook een berichtje van iemand die voor een grappig maar toch wreed tekenfilm figuur had gekozen. En dan vraag ik mij af; “waar kies ik voor?” “waar sta ik voor?” Voor vrede? Voor grappig? Voor wreed? Alle aliassen hebben wij in ons verzameld. En waar sta jij voor?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top