NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Sommige mensen hebben gewoon een high-five nodig

En niet alleen sommige mensen, maar eigenlijk alle mensen, dus ik en jij ook!
Een high five betekent letterlijk “hoge vijf” is een handgebaar die een zekere triomf uitdrukt. Twee mensen steken tegelijkertijd hun hand op ter hoogte van hun hoofd en klappen dan elkaar even aan. De high five komt oorspronkelijk uit Amerika en werd tijdens sportevenementen gebruikt

Het fijne van een high five is dat je samen dat gevoel hebt van dat hebben wij goed een gedaan, een gevoel van trots en overwinning. Het is een compliment naar elkaar toe.
Nu kunnen wij elkaar niet genoeg complimentjes geven, sommige hebben dat nodig, sommige verdienen het maar krijgen het te weinig, sommigen vergeten we complimentjes te geven maar heel vaak, eigenlijk bijna nooit, geven wij ons zelf een complimentje.

Dus hoe leuk is het als je je eigen hand op een vel overtrekt. En deze hand bijvoorbeeld op je koelkast plakt en elke keer als je langs loopt geef je jezelf een high five. Hoe fijn is dat? Leuk idee toch?

Als je het een leuk idee vindt, laat mij dat weten door hieronder je commentaar te plaatsen. En ben je iemand die niet lekker in je vel zit en en wil je dat gevoel dat je erbij hoort, er toe doet, het gevoel dat je je weer leuk vindt dat je weer trots bent op jezelf maak dan een afspraak met mij 0252 -70 25 50 of stuur mij een mail  waardoor je weer ideeën krijgt en weer positief over jezelf bent.

Bij deze alvast van mij een High Five!!!

Diana

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .