NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Hoe waar is waar?

In het filmpje (bij 3.43 minuut) vertel ik dat ik iemand denigrerend padvinder noem. Maar de padvinder vond dit juist lief en relativerend; “Door mij padvinder te noemen zet jij mij met twee benen op de vloer”

En dat is nog eens krachtig om iets negatiefs om te buigen tot iets positiefs! En dat geeft ook aan hoe iemand positief in het leven staat.

Dat deed mij denken aan een verhaal die ik eens had gehoord bij NLP.

Er was een man die stapte de deur uit om lopend naar zijn werk te gaan. Onderweg reed een auto door een plas en de man werd kletsnat. Doorweekt kwam hij op zijn werk aan en zei: “Dit is vast mijn ONGELUKsdag, ik was bijna door een auto aangereden en toen kreeg ik ook nog eens een hele plas water over mijn heen”.

Maar dan de tweede man, zelfde scenario; ook hij stapt de deur uit om lopend naar zijn werk te gaan. Onderweg reed een auto door een plas en de man werd kletsnat.
Doorweekt kwam hij op zijn werk aan en zei: “Dit is vast mijn GELUKsdag; met mij is het goed afgelopen want ik ben slechts nat geworden”.

Wie heeft er een betere dag beleefd? De eerste of de tweede man? De waarheid is niet gebaseerd op feiten maar op perceptie. Hoe jij de waarheid beleeft en waarneemt.

En zou je liever met de eerste of met de tweede man willen omgaan? Ik vermoed de tweede man want positieve mensen trekken meer positiviteit aan zoals liefde, vriendschap, geluk en succes.

Maar het is nog niet zo makkelijk voor iedereen om positief in het leven te staan want voel je soms dat er donkere wolken boven je hangen, ben je gevoelig, bang en angstig maar wil je betere dagen voor jezelf?  Maak dan met mij een afspraak (bel 0252 - 70 25 50 of mail) en ontdek wat hypnose voor je kan betekenen zodat jij de kracht terugvindt om de zon weer te laten schijnen.

Als je hypnotherapie of regressie therapie wil volgen heb je geen verwijzing nodig van een huisarts. Hypnotherapie wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Via onderstaande link tref je een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie.

Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.
http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie
AGB code SQ Bewust 90.059955
Zorgverlenersnummer 90.100351
Lid van NBVH

 

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .