NIEUWSGIERIG WAT MIJ BEZIG HOUDT?

Op mijn weblog schrijf ik over dingen die ik mee maak of die mij bezig houden.
Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs met veel plezier gelezen worden maar ik ben ook benieuwd waar JIJ graag een artikel over zou willen lezen. Of misschien heb je een vraag die ik via mijn blog voor je kan beantwoorden. Laat het mij weten door op een blog te reageren.

Als je op een blogtitel klikt krijg je het volledige verhaal te lezen en laat daar je reactie achter.

Dit is wat voor jou

Weet je wat lastig is? Opgeven in meerdere betekenissen. Wij zijn namelijk geneigd om te houden wat we hebben, soms zelfs vast te klampen aan wat we hebben terwijl als we zouden los laten….

Tja dat hoor je de laatste tijd vast vaker “laat los”….

Maar er zit wel wat in. Zo was er een pizza verkoper waarbij je een pizza kon bestellen voor zeg even een bedrag van € 10,-. Voor iedere topping extra zoals kaas, salami, ananas, olijven etc betaalde je 1 euro extra. Nu bestelde de meesten zo’n 3 toppings dus hij verkocht voor gemiddeld € 13,-
Toen veranderde hij van strategie. Hij ging pizza’s verkopen met alle 10 toppings die hij had voor € 20,- en voor iedere topping die je eraf haalde kreeg je 1 euro korting. De meeste vonden het lastig om iets wat ze al hadden nu te moeten opgeven.
En je raadt het waarschijnlijk al. Nu verkocht hij pizza’s voor gemiddeld meer dan € 16,-

Wij hebben zoveel van alles en toch is het lastig om het op te geven of weg te geven. En dit terwijl Ap Dijksterhuis (hoogleraar psychologie en auteur van “Het slimme onbewuste” en “Op naar geluk”) schrijft dat we van geven erg gelukkig zullen worden. Maar ook van dingen doen zoals bijvoorbeeld sport of een studie. Nu dat willen we toch allemaal? Gelukkig zijn?!

Dus ik dacht bij mijzelf als ik nu eens jaarlijks een workshop weg ga geven. Daar word ik gelukkig van en daar worden mijn cliënten gelukkig van want voor al mijn huidge en voormalige cliënten en cursisten geef ik zaterdag 22 oktober 2016 een workshop cadeau. Ik geef namelijk inzicht in de structuur waaruit je handelt. Maar je zal ook herkennen vanuit welke structuur je vrienden, familie of collega’s handelen. Sterker nog; je kan zelfs aan iemands voorkomen/uiterlijk zijn structuur herkennen en daardoor kunnen voorspellen wat hij of zij zal gaan doen.

Maar het is vooral een dag waarbij je inzicht krijgt in jezelf en hoe dat is ontstaan en welke keuzes je daardoor in je leven hebt gemaakt, welk beroep je waarschijnlijk hebt gekozen en welke partner het beste bij je past. Dus wil je inzicht in jezelf, jezelf nog beter leren kennen kom dan zaterdag 22 oktober 2016 naar mij toe en je krijgt dit mooie cadeautje namelijk “inzicht in jezelf” van mij cadeau.

Nu had ik zo hier en daar al laten weten dat ik deze workshop cadeau zou doen en toen kreeg ik de vraag of ze ook een vriend of vriendin mogen meenemen. Natuurlijk, iedereen is welkom maar het cadeau is echt bedoeld voor mijn huidige en voormalige cliënten en cursisten. Wil je iemand meebrengen dan betalen zij € 85,- maar nogmaals voor mijn cliënten en cursisten is het helemaal gratis.

  • Dus wil je inzicht in jezelf?
  • Weten welke gedachtes er bij je passen?
  • Je structuur waaruit je handelt leren kennen?
  • Klamp je aan iets of iemand vast of kan je loslaten?
  • Inzicht hoe jouw handelen is ontstaan?
  • Meer over je keuzes die je maakt?
  • Weten welke partner het beste bij je past?

Kom dan zaterdag 22 oktober 2016 om 10.30 – 16.00 uur naar mijn gratis workshop.
Je kan je via de mail of via deze link inschrijven. Ook als je geen cliënt of cursist bent geweest mag je je via deze links inschrijven maar dan zijn de kosten € 85,- (het voordeel is dan wel dat je volgend jaar wel de uitnodiging voor een gratis evenement krijgt)

 

Reageer

Recente reacties

Schrijf je hier in hier als je mijn nieuwste blogs wil ontvangen.

Meer over mij weten?

Vertel mij over welke onderwerpen je in mijn blog zou willen lezen.
Momenteel schrijf ik wat mij bezig houd en wat ik mee maak in mijn praktijk (uiteraard rekening houdend met mijn geheimhoudingsplicht). Wil je meer van mij, Diana Vergouwen-Koenekoop weten klik dan hier .