stoptober Bevrijd jezelf, eindelijk nu rookvrij

STOP NU MET ROKEN MET HYPNOSE

Er zijn duizend en één manieren om te stoppen met roken… van nicotinepleisters, kauwgum, inhalators, tabletten, nepsigaretten tot medicijnen om de rookverslaving te onderdrukken.
Maar deze manieren houden geen rekening met het onderbewust zijn.
Hypnose doet dat wel en heeft daarom een blijvend en effectief effect.

 

Bevrijd jezelf, eindelijk nu rookvrij

Ik bemerk een flinke belangstelling om te stoppen met roken met behulp van hypnose. Wil je ook meer frisse lucht, een betere conditie en meer smaak? Bel 023-7432943 of mail mij voor een afspraak diana@sqbewust.nl. Velen voor jou hebben al een succesvol bezoek aan mijn praktijk gemaakt.

Eén sessie is voldoende om definitief te stoppen met roken. 75-80% rookt niet meer na een hypnotische sessie. Dat maakt hypnose succesvoller dan nicotine pleisters, nicotine kauwgum of andere hulpmiddelen. Hypnose is alleen nuttig voor degene die zelf willen stoppen met roken.  Een ander kan niet voor jou beslissen om te stoppen met roken. Dus je kan beter thuis blijven als je door een ander naar mij wordt gestuurd. Net zo min als ik je een bank kan laten overvallen onder hypnose, kan ik je ook niet dwingen iets te doen wat je eigenlijk niet wil.

Je hebt vast wel eens gehoord van mensen die ook gestopt zijn en er al 10 jaar vanaf zijn, die nog steeds zeggen "Elke keer als ik een biertje drink, heb ik zin in een sigaret". Aan dit vooruitzicht wil je toch niet denken? Er zijn al velen die zich met behulp van hypnose hebben bevrijd van de vreselijke effecten van een rookverslaving. Zij hebben geen enkele behoefte meer om een sigaret op te steken zowel op bewust niveau (ik weet dat het ongezond voor mij is) als op onbewust niveau (ik voel geen enkele innerlijke onbewuste drang).

Hoe verloopt een hypnose sessie?
Wij hebben eerst een gesprek over wat roken voor je betekent. Vervolgens spreken wij over datgene wat je in het dagelijks leven belangrijk vindt. Dit is op bewust niveau. Meestal duurt dit gesprek langer dan de hypnose op zich. Tijdens hypnose wordt het onbewuste aangesproken. Dit leidt tot een innerlijk begrijpen dat je jouw tijd, jouw geld en jouw gezondheid hebt ingezet terwijl je dit ook aan andere belangrijker zaken had kunnen besteden. Je bent al die tijd misleidt door de vijand die zich heeft voor gedaan als vriend.

Sigarettenrook bevat meer dan 4.000 chemische stoffen, waaronder 43 bekende kankerverwerkende stoffen en 400 andere gifstoffen zoals nicotine, teer, koolmonoxide, formaldehyde, ammoniak, waterstofcyanide, arsenicum en DDT. Nicotine is zeer verslavend. Rook met nicotine wordt geïnhaleerd in de longen en de nicotine bereikt je hersenen in slechts zes seconden.

Tijdens hypnose worden de belangrijkste feiten over roken op de enige juiste manier geïnterpreteerd waardoor je onderbewuste niet meer in de trucs trapt die ervoor zorgden dat je bleef roken. Ook ontwikkel je innerlijke kracht die ervoor zorgen nooit meer in de val van tabak te trappen. Dit alles gebeurt in een hypnotische taal/ metafoor die de diepere lagen van je onderbewustzijn inspireert om voorgoed los te breken van de grip die de verslaving op je heeft.

SQ Bewust  
Theresialaan 1    
2212 AH Noordwijkerhout
(voorheen praktijk in Hoofddorp)
T 0252 - 70 25 50
E diana@SQbewust.nl
Volg mij op twitter @SQbewust

JE BENT ROOKVRIJ

  • De innerlijke drang om roken is en blijft weg.
  • Je hebt geen enkele behoefte meer om te roken.
  • Je hoeft geen rekening meer te houden waar je wel en niet mag roken.
  • Buitenstaan om te roken is verledentijd.
  • Geen zorgen meer of je nog genoeg shag of sigaretten bij je hebt.
  • Je hoeft je dagindeling niet meer aan te passen om maar te kunnen roken.
  • Je bent vrij; rook vrij!

HYPNOSE HELPT BIJ

ROKEN Stop nu met roken met behulp van hypnose
HOOGTE VREES Heb je last van hoogtevrees? Of angst? Kabelbanen? Durf je niet meer te skieen?
AFVALLEN Moeite met afvallen? Altijd trek? Wel eens aan een hypnotische maagband gedacht?
STRESS Last van spanning? Ooit eraan gedacht dat hypnose je daarvan kan verlossen?!
NAGELBIJTEN Stop nu met nagelbijten door hypnose
BEDPLASSEN Hypnose kan helpen voor zowel volwassenen als bij kinderen
LALOFOBIE Spreekangst? Of andere angsten of fobieën? Meer durf en lef door hypnose