TARIEVEN

SQ levert zoveel op dat is eigenlijk niet in waarde uit te drukken.

“Ik heb er alles voor over om van dat probleem af te komen”
Of “Ik heb er alles voor over om te weten waarom ik mij zo voel”…..

Karma Kapitaal Tarieven

Tarieven
€  85,- per uur.
Voor studenten of mensen in de bijstand werk ik volgens het karma kapitaal.

Hypnotherapie wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Via onderstaande link tref je een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie.
Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Hoe gaan de sessies in zijn werk?
Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Maar ik heb ook hypnose sessies meegemaakt die slechts 10 minuten duren. Zo snel kan het gaan. Soms kan een sessie binnen het uur afgerond worden, in andere gevallen is er meer tijd nodig. Om in alle rust te werken zal ik voldoende tijd in de agenda reserveren.

Zowel voor Coaching/Counseling als voor Hypno- en Regressietherapie zijn ongeveer 3 tot 4 sessies voldoende. Maar ook in 1 sessie kan heel goed je probleem zijn verholpen. Hoeveel tijd het proces zal nemen hangt natuurlijk af van de persoon, de omvang van het probleem en de persoonlijke mogelijkheden. Ook de methode die zal worden toegepast is afhankelijk van de hulpvraag. Het zijn in ieder geval korte behandeltrajecten waar de cliënt zijn/haar voordeel mee kan doen.
In uitzonderlijke gevallen verleen ik therapie op een locatie buiten mijn praktijk. Denk hierbij aan ondersteuning bij medische ingrepen of therapie aan huis voor minder validen. In die gevallen worden de tarieven verhoogd met de reiskosten.

Karma kapitaal
Na iedere 10e cliënt neem ik een cliënt aan met een kleine portemonnee volgens het karma kapitaal d.w.z. waardebepaling achteraf. Want wat is waarde? Voor een prof voetballer die een paar miljoen per jaar verdient is € 1.000,- weinig maar voor iemand in de bijstand, met studerende kinderen etc.,  is € 10,- een enorm bedrag. En dat heb ik met Karma Kapitaal voor ogen. Iedereen met een goed gevulde maar ook met een kleine portemonnee is welkom. Wil je van het karma kapitaal gebruik maken, meldt je dan aan via de mail of neem contact met mij op 0252 - 70 25 50


AGB code SQ Bewust 90.059955
Zorgverlenersnummer 90.100351
Lid van de NBVH 15008
RBCZ® registertherapeut 4043435R
SCAG geschilleninstantie 10229

Lid van NBVH 15008                                                                 RBCZ® registertherapeut 4043435R

   

De therapeuten geregistreerd bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG) doen er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Het is mooi als je die onvrede met mij bespreekt maar het is voor jou ook fijn te weten dat ik aangesloten ben bij een onafhankelijke klachtencommissie waar je ook terecht kan zodat de professionaliteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft (klik hier voor meer informatie)

SCAG geschilleninstantie 10229

Lid van coachingland

Certified member of the International Association of Professional Conversational Hypnotist

 

Bankrekeningnummer:
NL88INGB0004295633
t.n.v. SQ Bewust  te Hoofddorp

SQ Bewust  
Theresialaan 1    
2212 AH Noordwijkerhout
(voorheen praktijk in Hoofddorp)
T 0252 - 70 25 50
E diana@SQbewust.nl
Volg mij op twitter @SQbewust

" Some people are so poor,
    all they have is money "

" The real measure of your wealth
      is how much you'd be worth
"